Foto: PR
Annonce

Minus lancerer jubilæumskollektion i efterårets fineste brændte nuancer

af annonce 30/08/2019
I anledning af Minus' 20-års jubilæum, sender mpdebrandet en særlig jubilæumskollektion på gaden bestående af syv unikke styles, der kun fås i et yderst begrænset oplag. Se den her!

Selvom sommeren netop er blusset op igen, er der ingen vej uden om: Lige om lidt træder vi ind i den første efterårsmåned, og snart vil gyldne farver, løvfald, lune solstrejf og kølige vinde indfinde sig i hverdagen.

Det samme gælder garderoben. Sandalerne bliver lagt tilbage i deres æsker og de lette kjoler hængt til side til fordel for støvler og lune strik.

Gyldne og brændte farver er altid aktuelle til efteråret, men denne sæson ser vi endnu flere nuancer af brun, beige og orange i de kollektioner, der netop nu indfinder sig i butikkerne.

En af de fineste kollektioner er fra danske Minus, der den 30. august 2019 fejrer 20-års jubilæum. I anledning af mærkedagen sender Minus en særlig jubilæumskollektion på gaden bestående af syv unikke styles, der kun fås i et yderst begrænset oplag.

Og der er god grund til at være hurtig på tasterne, hvis man vil have de fine Minus-styles hængende i skabet til efteråret. De syv styles, der er som taget ud af efterårets brændte farvepalette, fås nemlig kun i et yderst begrænset oplag.

Kollektionen består af feminine hverdagskjoler, der nemt kan styles med sneakers eller grove støvler til hverdag, eller en spinkel hæl til fest, samt strik med fine hæklede detaljer. Desuden har Minus begået efterårets absolutte musthave i jubilæumskollektionen: En pencil-nederdel med knapper lavet i det blødeste, mellembrune lammeskind.

Foto: PR

En bærende del af kollektionen er dog tre styles i en moderne fortolkning af det klassiske paisley print. Printet, der består af orange paisley-inspirerede blomster på en midnatsblå baggrund, er tegnet af en lokal kunstner og udviklet særligt til Minus’ jubilæumskollektion.

Da kollektionen er holdt i en farveskala, hvor hver nuance går igen eller komplimenterer farverne på de andre styles, er den nem at kombinere på kryds og tværs. Lædernederdelen er eksempelvis skøn både med en strik i komplementærfarven kold blå, og ligeså med den printede skjorte og den vamsede fake fur over.

De brændte og brunlige farver, der er så sigende for sæsonen fungerer altid godt til et tone-i-tone look, hvor de forskellige nuancer får lov at spille op mod hinanden – eventuelt med et farvesalg af orange eller karrygul. De lune nuancer vil desuden forlænge din sommerglød, selv når vejret bliver lidt køligere - og så går farven til alle hårfarver.

I galleriet nedenfor kan du se de syv jubilæumsstyles fra Minus – selvfølgelig med direkte link til at klikke dem hjem.