Efterårsfavoritter Mie Juels efterårsfavoritter fra Zalando

Annonce
Foto: Luka Roné og produktfoto

En hvid t-shirt eller skjorte er fundamentet i min garderobe sat sammen med jeans. 501-modellen fra Levi’s er min ubetingede yndlingsmodel. Jeg vælger altid crop-versionen, da det passer med at den lige går mig til anklen. Hertil bygger jeg på med en blazer eller en strik samt et lækkert stykke overtøj i de køligere måneder. Jeg kan godt lide, lag-på-lag-looket her i efterårsmånederne.

Hvide skjorter er nok det jeg ejer mest af. Jeg kan ikke få nok af dem! Jeg går efter kvaliteten og pasformen, samt den lille ekstra detalje, der gør at den skiller sig ud fra dem jeg har i forvejen. Så kan jeg også bedre ’retfærdiggøre’ at købe en til.

 

Dette efterår er jeg meget inspireret af gyldne nuancer såsom camel og sennep. Jeg synes de varme efterårstoner gør sig godt til lyse skandinaviske lokker og den sidste sensommerglød. Og så skal jeg erhverve mig et par cowboystøvler denne sæson, da Western-trenden slet ikke er til at komme uden om dette efterår! 

Swipe gennem galleriet og se Mie Juels 10 efterårsfavoritter fra Zalando - selvfølgelig med dirkete links til webshoppen, så du selv kan kopiere looket. 

Mie Juels efterårsfavoritter fra Zalando

 

Relaterede artikler