Designsamarbejde Mathilde Gøhler springer ud som designer: "God stil for mig, er at føle sig godt tilpas"

Foto: PR

Mathilde Gøhler er en af Danmarks mest genetisk velsignede modeller. Hun er kendt for sin evigt solgyldne hud, store bambiøjne, to-die-for krop og et hår, som vi nægter at tro på nogensinde har set en dårlig hårdag. Men selvom Mathilde lever af at blive klædt på, har hun faktisk også sans for at sætte tøj sammen selv. Og faktisk har hun mere end bare sans for det: hun har godt smag! Det spirende talent har hun dyrket i en kollektion, hun har designet i samarbejde med internet-giganten, NA-KD, som lander online torsdag den 28. juni. Kollektionen består af klassiske items som suits, tank-tops, t-shirts, tynd strik, skjorter, nederdele i silkelook og trench coats – alt sammen i en douche og neutral farvepallette af army, grå, beige, sort og hvid.

I forbindelse med at kollektionen lander online, har vi talt med Mathilde om hendes forhold til mode og hendes nye titel som designer.

(Læs med under billedet)

Foto: PR

Hvilke items består din NA-KD kollektion af?
Den består af simple gode items, som er lette at sætte sammen, og som jeg håber, vil fungere som nye klassikere i folks garderober. 

Er det items, som reflekter din egen stil?
Ja meget. Jeg har forsøgt at designe items, som jeg selv har følt har været svære at finde, og dem, der altid synes at mangle i mit skab. Jeg er meget specifik med kvalitet og fit, og har fra starten af vidst præcis hvad jeg ønskede at skabe, og det har været en stor fordel.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?
Den er meget klassisk - næsten basic, for det er det, jeg føler mig bedst tilpas i.

Hvilket item i kollektionen er du gladest for?
Jeg har lyst til at svare alle, men hvis jeg skal sige et piece så er bukserne virkelig blevet gode, og jeg ved, jeg kommer til at bo i dem.

Hvordan vil du style kollektionen?
Jeg syntes kollektionen taler for sig selv, den er så simpel at den passer til alt, hvad man har lyst til at style den med. Jeg vil selv bruge de individuelle items både til hverdag og til middag med mine veninder eller en date night, sat sammen med sneakers og sandaler til de mere afslappede lejligheder eller et par hæle, når det skal være fint.

Hvem kan bruge den – og hvem/hvad har været din inspiration?
Jeg har bevidst forsøgt at designe en kollektion, der kan inspirere og bruges af de fleste, fordi den ikke er så sæson- og trendbaseret, men nærmere bare består af gode styles, som man altid har brug for, og hvor man kan være sikker på, at pasformen og materialekvaliteterne er i orden.  

Har du et stilikon?
Jeg har altid elsket Rosie Huntington-Whiteley - og på brand-siden er jeg vild med The Row. 

Har samarbejdet med NA-KD givet dig lyst til at lave flere designsamarbejder fremover?
Ja meget, det har været sådan en sjov, kreativ og lærerig proces, og det har kun givet mig mere lyst til at udforske og skabe.

Færdiggør sætningen: God stil for mig, er…

... at føle sig godt tilpas.

Du kan se hele Mathilde Gølhers kollektion for Na-kd, der er til salg online fra 28. maj og købe den her. 

Relaterede artikler