Corona-fashion Louis Vuitton laver corona-gear, der faktisk har op til flere funktioner

Foto: Louis Vuitton

Om vi vil det eller ej, så er corona-pandemien efter alt at dømme kommet for at blive (i hvert fald lidt endnu), og der er derfor ingen udsigter til, at mundbind, visir og håndsprit er på vej ud.

Derimod er det ’here to stay’, og der er derfor ikke andet for end at hoppe med på corona-”moden”, der efterhånden kommer i mange forskellige udgaver og modeller, alt efter hvor mange penge du er interesseret i at kaste efter dit corona-udstyr.

Seneste skud på stammen er Louis Vuittons stilfulde og ekstravagante mundvisir, der prydes af det franske modehus' ikoniske monogram i form af et hårbånd og kanten rundt langs selve visiret. 

Læs også: Ella Karberg har skabt capsule-kollektion for Munthe: "Jeg er er meget tilfreds med særligt ét item"

Modehuset udtaler følgende: ”Det iøjnefaldende Louis Vuitton-visir vil skifte fra lys til mørk i sollys. Det kan således også beskytte brugeren mod solen. Louis Vuittons navn er også indgraveret i corona-visiret, der sælges sammen med et pandebånd med monogram.”

Og med et blev det lige pludselig både et visir, et pande-accessorie og et par solbriller! 

Hvad det kræver at iføre sig sådan et multi-item er stadig ukendt, da prisen og produktet først kommer online d. 30. oktober 2020. Så stay tuned!

Psst! Mens du venter, kan du jo passende dykke lidt mere ned i Louis Vuittons håndværk. Ved du fx hvordan, du spotter en ægte vs en fake LV-taske? Se med herunder: 

Sådan spotter du en fake Louis Vuitton

 

Relaterede artikler