Oh! by Kopenhagen Fur lanceres i Illum
Annonce

Kom til Oh! By Kopenhagen Fur lanceringsfest i Illum

af Annonce 9/08/2016
Oh! by Kopenhagen Fur lanceres i ILLUM og dét skal fejres! Derfor inviterer ILLUM og Oh! By Kopenhagen Fur til lanceringsfest under Copenhagen Fashion Week - og du er inviteret! Læs mere om eventet her:

Som noget nyt vil du nu kunne finde Oh! by Kopenhagen Fur og deres fine pelsede univers i ILLUM, og i den anledning inviterer ILLUM og Oh! By Kopenhagen Fur til stor lanceringsfest under modeugen.

Oh! By kopenhagen Fur x ILLUM eventet foregår under Copenhagen Fashion Week den 10. august 2016 fra 16-18 i Illums accessories-område på Ground Floor, og du er inviteret!

På dagen vil du blive præsenteret for Oh!’s nye AW16-kollektion samtidig med, at der vil være masser af drinks og snacks samt gode tilbud og konkurrencer på Oh! By Kopenhagens Furs produkter.

I anledningen af at Oh! By kopenhagen Fur fremover forhandles i ILLUM, har Oh! udarbejdet en limited edition charm inspireret af ILLUMS logo og designet eksklusivt for ILLUMS kunder, som kan købes på dagen.

Og hvis du allerede er fan af Oh! By Kopenhagen Fur kan du som noget særligt shoppe en Oh! taske og få en Fluffy Friend Hugo charm med i købet.

Psst… Hold øje med ILLUM og Oh! by Kopenhagen Fur på Instagram for flere informationer om eventet.