Annonce

Kom til eksklusivt smykke- og designevent med ELLE og Georg Jensen

ELLE NATIVE - ANNONCE FOR GEORG JENSEN 8/03/2022
En af årets helt store modebegivenheder er Georg Jensens samarbejde med Stine Goya og genfortolkningen af den ikoniske Daisy-kollektion. Sæt stort kryds d.15 marts når ELLE og Georg Jensen inviterer til det eksklusive lanceringsevent.

I deres første samarbejde nogensinde har Georg Jensen og den københavnske modedesigner Stine Goya skabt en nyfortolkning af Georg Jensens smykkeikon Daisy. Den smukke nye serie af farverige halskæder, øreringe og armbånd genfortolker den ikoniske kollektion på en unik og respektfuld måde med et opdateret design og en frisk farvepalet.

Kollektionen lanceres d.15.marts og du har mulighed for at deltage. Sæt kryds i kalenderen, når ELLE og Danmarks største sølv-, smykke-og designbrand Georg Jensen, byder indenfor i den smukke flagskibsbutik i hjertet af København. Her vil ELLEs kreative direktør Josephine Aarkrogh være moderator for en inspirerende talk mellem Stine Goya og Georg Jensens kreative direktør, Ragnar Hjartarson. Josephine Aarkrogh vil desuden dele sine personlige stylingtips inspireret af den nye kollektion. Der vil i forbindelse med eventen serveres champagne og lette snacks til alle deltagere.

Dato: tirsdag d.15.marts

Tid: 18.00-20.00

Sted: Georg Jensen, Amagertorv 4, 1160 København K

Vi glæder os til at se dig!

PRAKTISK INFORMATION

Der er plads til 80 personer til eventen og det er gratis at deltage. Pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Tilmelding sker her.