Julegaveønsker Josephine Bredsted: ”Her er mine 5 største juleønsker”

Foto: Privat

Har du fået lyttet til Wham!, Mariah Carey, Slade og alle de andre nok i år?

Julesange kan man vist ikke få nok af – også selvom vi allerede tyvstartede lidt i november. Sangene bringer ikke kun glæde og god stemning frem; de bringer også utallige minder. Minder, som julen er fantastisk til at skabe.

Og endnu engang har vi haft følerne ude. Vi har nemlig stillet Josephine Bredsted fire hurtige julespørgsmål.

Josephine er kreativ konsulent og co-founder af The V Movement, som er en bevægelse, der ifølge Josephine selv handler om 'den spirituelle kvindes life hacks'. Hendes rolige og inspirerende væsen kan ikke andet end at give os lyst til at lære hende at kende, og derfor er det lige netop hende, vi i dag har frittet for hendes juleønsker.

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået? 

”Det var den min søster og svoger gav mig i år. Jeg fik nemlig en lille nevø her den 16. december. Det er den bedste gave til familien.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet?

”Den bedste gave, jeg har givet, er den, jeg skal give min kæreste i år. Jeg tror slet ikke, det er det, han forventer, men jeg ved, at han bliver så glad for den. Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre lige nu, hvad det er, men jeg er sikker på, at den er en vinder.”

Hvornår køber du dine julegaver?

”Jeg elsker at give gaver, og det er nok noget af det bedste, jeg ved. Derfor køber jeg også gerne mine gaver rigtig tidligt. Jeg havde allerede købt de fleste af min gaver i slutningen af november. Bare indpakningen er noget af det, jeg hygger mig allermest med.”

Hvad ønsker du dig til jul?

”Jeg ønsker mig først og fremmest en oplevelse med min kæreste, og det kan være alt fra en middag til en tur i bølgen blå.”

Find resten af Josephines ønsker i galleriet herunder.

Josefine Bredsted: ”Her er mine juleønsker”

Relaterede artikler