Nu er der ikke længe til, at gaverne skal lægges under træet og smilene skal spredes. Men mangler du også julegaveinspiration til dig selv, eller én du holder af? Så bliv inspireret af ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, der har samlet 13 af sine julegavefavoritter.
Foto: @johannebrostrøm & PR
Shopping

Johannes favoritter: 13 items til din ønskeliste

af Johanne Brostrøm 24/11/2021
Nu er der ikke længe til, at gaverne skal lægges under træet, og smilene skal spredes. Men mangler du også julegaveinspiration til dig selv, eller en du holder af? Så bliv inspireret af ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, der har samlet 13 af sine julegavefavoritter.

December er lige om hjørnet. Den helt rigtige julegave skal findes, og ønskelisten skal skrives. Om du er på jagt efter en blød, en hård, en stor eller en lille pakke, så er hjælpen nær. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har samlet 13 favoritter, vi er mange, der drømmer om at have liggende under juletræet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her kan du finde julegaveinspiration til alt lige fra et fint sæt undertøj og en lækker, blød strik til farvede ballerinaer, nyt interiør til hjemmet og skønne beautyfavoritter.

I galleriet herunder kan du få inspiration til at forkæle dine nærmeste, eller måske blot tilføje et par ekstra punkter til din egen ønskeliste.