Johannes favoritter: 10 påskeferie-favoritter på budget

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Påsken falder tidligt i år, hvilket betyder, at temperaturen ikke er på sit højeste, når påskeferien begynder. Men der slipper alligevel et par solstråler igennem skyerne, og de lægger op til en god tur langs stranden eller en forfriskende tur i skoven.

ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, ser frem til at bruge den næste tid på at trække stikket ud og komme helt ned i gear...

Læs også: Shoppegalleri: 10 flotte solbriller til sæsonens første solstråler

Men det er lidt af en kunst af finde homewear, der både er komfortabelt og flot. Derfor har Johanne taget ferien lidt på forskud og fundet 10 lækre items, der passer perfekt til afslappede dage - og ikke sprænger budgettet!

Start fx ferien med at hoppe i et fint pyjamassæt eller en lun strik fra &Other Stories, og kombiner dem med et par behagelige bukser fra Moshi Moshi Mind, der er kendt for deres lækre kvalitet.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Sæt prikken over i’et på dit afslappede ferielook med et par enkle og feminine accessories, og giv dig selv lidt hygge og forkælelse med en lækker og forfriskende ansigtsmaske.

Se alle Johannes påske-favoritter i galleriet nedenfor, så du også kan blive klar til ferie - det hele er nemlig på budget! 

Johannes favoritter 10 påskeferie-favoritter på budget

 

Relaterede artikler