Foto: @johannebrostroem og PR
Shopping

Johannes favoritter: 10 items til et elegant og sexet festlook

af Johanne Brostrøm 13/12/2021
Sort fra top til tå virker altid, og et sort festlook behøver bestemt ikke at være kedeligt! Forskellige strukturer giver looket spil, og fine detaljer kommer til sin ret. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, er gået all-in på sort!

Spil på kontrasterne mellem det rå og elegante, maskuline og feminine ved at kombinere kropsnære snit med oversize silhuetter. Miks forskellige materialer som silke, denim samt tweed og fokusér på gode kvaliteter, når du styler et tone-i-tone look.

Blazeren og stropbukserne er et cool alternativ til det klassiske suit. De fine detaljer som bindebånd i blazerens talje og glimmer i stropbukserne giver dit look et underspillet festligt tvist. Match med markante accessories som de chunky øreringe fra Corali, den cool clutch og en elegant hæl- hvis du er lidt modig behøver du ikke andet end en smuk bh under jakken!

Den lille sorte holder altid! Hop i en smygende silkekjole, og smid en oversize blazer over skuldrene hvis du føler dig for bar, eller hvis du blot ønsker en rå kant til kjole-looket. Kombinér med et par høje hæle og lidt shine på huden.

Sidst men ikke mindst er der den klassiske kombination: jeans og en sexet top! Her er der plads til at lege med cool accessories og måske gøre lidt særligt ud af din makeup.

Se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 favoritter til juleferiens festlige looks.