Foto: PR
Shopping

Johannes favoritter: 10 items til et efterårslook med maskuline vibes

af Johanne Brostrøm 17/11/2021
Herrelooket er for længst blevet en del af vores garderober. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, er evigt inspireret af de oversize silhuetter og balancen mellem det maskuline og feminine. Her er 10 favoritter, som fanger looket.

Det er blevet efterår, og det betyder lag på lag og oversize, maskuline silhuetter. Tilføjer du de rigtige styles, kan du opnå en perfekt balance mellem det maskuline og feminine, som ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, er helt vild med.

Kombinér klassiske prints som nåle striber og houndstooth-tern og match med lys denim eller læder. Hvad enten du er til vegan eller ægte læder, er mulighederne efterhånden mange.

Style med et par chunky loafers for en cool og gennemført maskulin vibe, eller sæt et par sexede hæle til for et feminint tvist.

Den lille krave på strikken giver looket et cute touch, ligesom den stribede skjorte har en cool lukning, hvor den kan knappes 'skævt', hvilket giver dit outfit en interessant detalje.

Den oversize silhuet i sæsonens lange herrefrakker tilfører dit look coolness og går til alt fra loafers og sneakers til støvler og stiletter. Afslut med feminine accessories som en lille elegant taske og et markant smykke.

Se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til looket.