Johannes favoritter: 10 hverdags-favoritter på budget

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Under Copenhagen Fashioen Week i sidste uge var kalenderen fyldt med modeshows og farvestrålende præsentationer, og nu kan redaktionen puste ud efter en travl og begivenhedsrig uge.

I løbet af den sidste uge har gadebilledet været fyldt med funklende farver, mønstre på kryds og tværs og overraskende materiale sammensætninger – og moderedaktionen har fået inspiration, der vil holde hele året!

Men nu kalder hverdagen igen, og i den anledning har ELLE’s Fashion Editor, Johanne Brostrøm, fundet 10 klassikere til hverdagsgarderoben, der altid kan findes i modebilledet.

Læs også: Skønhedsredaktøren: 10 februar-favoritter

Items som den blå denimskjorte, den beige trenchcoat og de mørke jeans er alle klassikere, som de fleste har hængende i skabet. De gamle kendinge kan redde ethvert outfit, og de er kommet os til undsætning i selv de værste tøjkriser.

Johanne har fundet de gamle klassikere frem igen - men denne gang har de fået et feminint, fransk twist. 

Hop i din blå skjorte, og tilsæt et par vige denimjeans – så har du en god base, og fra den kan du frit style looket, så det bliver mere spændende.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Brug for eksempel en cool trenchcoat eller en casual sweatshirt – gerne én med et af tidens mange kreative motiver – over din skjorte. Giv looket et sidste finish med en lækker taske, og sno et tørklæde om hanken, for at få et mere elegant udtryk..,,

Se Johanne Brostrøms 10 klassiske favoritter med et fransk touch i galleriet nedenfor: 

Johannes favoritter: 10 hverdags-favoritter på budget

 

Relaterede artikler