Johannes favoritter: 10 festlige og farverige items på budget

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

December er lige om hjørnet, og årets mest festlige måned betyder, at man godt kan skrue lidt op for glitter, glimmer og glamour.

Her er det uden tvivl tilladt at hoppe i guldkjolen (hvornår ellers?), og du kan med fordel tilføje et par enkelte sko og let glitrende accessories. 

En smuk, enkel lavendelfarvet stropkjole vil med garanti også være et hit til årets sidste fester, og hvis du skal ud i natten og hvis kjolen dermed bliver for bar, kan et par smalle jeans eller en fin t-shirt sættes under for det trendy lag-på-lag look.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Er du ikke til kjoler, eller ønsker du bare et alternativ, så kunne den blå silketop tilføjet et par smukke velourbukser være en mulighed. Tilsæt da glimmer i både ører og på tasken, og du vil glimte om kap med julestjernerne. 

... Og husk for alt i verden altid at holde dig varm i vinterkulden! Det er muligt at være praktisk og pompøs på samme tid - og der findes mange oversized blazere, som kan tilføjes til festlooket for at opnå et råt finish. 

Læs også: Johannes favoritter: 10 klassiske og scandi-cool items på budget 

Accessories er prikken over det festlige i, og kan pifte ethvert nedtonet look op - tænk en festlig taske, glimtende sko eller et fint hårspænde - og lad omvendt din kjole stråle for sig, hvis den er festens midtpunkt.

Swipe dig igennem Johannes favoritter i galleriet, som naturligvis også guider dig til det perfekte finish til neglene. Og det bedste? Du kan få fingrene i alle 10 favoritter på budget - så er der overskud på kontoen til både selvforkælelse og julegaveindkøb. 

Johannes favoritter: 10 festlige og farverige items på budget

Relaterede artikler