Johannes favoritter: 10 feminine og sporty fund på budget

Johannes favoritter: 10 feminine og sporty fund på budget
Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Efterårsferien er for alvor skudt igang, og hvis du er en af de heldige, der er på vej på en aktiv ferie, eller et mere afslappende, trés bien ophold i byernes by Paris, så er Johannes 10 favoritfund på budget her for at inspirere dig til, hvad du kan pakke i kufferten. 

Denne gang er ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøms liste over favorit-items nemlig både inspireret af den feminine franske elegance, og den sporty vibe vi kender fra 80'ernes sweatshirts og træningssæt. Resultatet er et look, som afspejler den perfekte balance mellem chic og sporty. 

Det cool tracksuit har nemlig for alvor gjort et comeback, men bliver træningslooket en kende for sportsligt til hverdagslooket, kan en sweatshirt eller en plisseret nederdel også give samme gennemførte effekt. 

Læs også: ELLE Update: Dét sker i oktober. Psst... Opdateres løbende! 

For at tilføje den franske, feminine elegance til dit sporty look à la 80'ernes træningssæt, kan du style klassiske items såsom trenchcoaten med den plisserede nederdel og en hoodie, for at ramme den helt perfekte balance mellem chic og sporty. Du kan også vælge at sætte din bedste sweatshirt sammen med et par af sæsonens lækre herreinspirerede bukser og et par hvide ankelstøvler i eksempelvis lak.  

De markante øreringe og en læbestift fuldender dit look og sender dig afsted ud i efterårsferien med et elegant finish, uanset om den står på aktiv ferie eller afkobling i mere afslappende omgivelser - voilà!  

Swipe dig igennem alle Johannes favoritfund på budget herunder...

Psst... Få fingerne i det nye ELLE, hvor Johanne deler endnu flere af sine absolut garderobe-favoritter til efteråret, der sætter fokus på de klassiske polka-prikker, hyggelige pyjamas-prikker og det sexede aftenlook, som er en spansk-polka señorita værdig.

Johannes favoritter: 10 feminine og sporty fund på budget

Relaterede artikler