Johannes favoritter: 10 budgetfund til en koldere september

Temperaturen er faldet, og på kalenderen er det officielt blevet efterår. ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm mener dog ikke, at de koldere dage behøver at betyde, at vi skal give slip på sommerens fine flæsekjoler, mules eller et par crispy, hvide crop jeans.

Læs også: Få Victoria Beckhams lyserøde PJ-look på budget

Den koldere sæson betyder blot, at kjolerne og de åbne sko nu kræver et ekstra lag indenunder, og det giver os en undskyldning for endelig at bære komfortable strømpebukser og fine glimmer strømper, der vil hjælpe os med at holde varmen. Kjolen kan også styles med et par jeans under og en blazer over – og så er du klar til at gå efteråret i mødet på den mest stilfulde manér!

Og det er ikke kun garderoben, der skal have opmærksomhed, når vi går ind i en anden sæson. Specielt om efteråret er det også vigtigt, at holde hænderne glade og bløde med en god håndcreme.

Læs også: Horoskop: Sådan bliver din september måned 

Johanne har udvalgt 10 favoritter på budget til din efterårsgarderobe, og du kan finde dem alle, inklusiv priser og direkte links til hvor du kan købe dem online i galleriet nedenfor.

Psst… I ELLEs oktober magasin kan du også finde Johannes favoritter, da hun deler sit oktober-moodboard med endnu flere favoritter – favoritter, der i denne måned har fokus på det moderne flowerchild-look.  

Johannes favoritter: 10 budgetfund til en koldere september

Relaterede artikler