Johannes favoritter: 10 budgetfund til efterår

Johannes favoritter: 10 budgetfund til efterårsgarderoben

ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har taget hul på den kommende sæson, og dermed også efteråret og alle de nye varer i butikkerne og på webshops- 

Når efteråret banker på, er det naturligvis tid til at tænke i varmere baner, og derfor anbefaler Johanne, at du går efter rene materialer, som silke og uld, når du kan - og det bedste af det hele? Det kan sagtens lade sig gøre at få på budget.

Se også: Sådan får du Kendall Jenners 90'er inspirerede outfit på budget

Highstreet-mærker som Uterqüe og H&Ms nye mærke Arket er begge gode eksempler på, at kvalitet ikke behøver at koste over 1.000 kroner, og det er netop dér, du blandt andet kan lave rigtig gode efterårskøb, når det gælder varme striktrøjer eller lange kjoler til de koldere måneder. 

Johanne har udvalgt 10 favoritter på budget til din efterårsgarderbe, og du finder dem alle sammen inkl. priser og links til webshoppen i galleriet.

Psst... I det nye ELLE kan du også få Johannes favoritter, når hun deler sit oktober-moodboard med endnu flere favoritter - favoritter, der i denne måned har fokus blomstertrenden, som dette efterår har fået et råt twist. 

Johannes favoritter: 10 budgetfund til efterårsgarderoben

 

 

Relaterede artikler