The Jewellery Room er det nye, online smykkeunivers du skal kende

Foto: PR

Danske The Jewellery Room har siden 2013 haft til formål at sætte skandinaviske smykker på det internationale kort som skabere af high-end smykker, der både formår at være kvalitetsbevidste og innovative, hvad end der er tale om selvstændige guldsmede eller større virksomheder.

Nu har søstrene bag The Jewellery Room, Pernille Møbjerg Knudsen og Charlotte Møbjerg Ansel-Henry, taget et stort skidt mod at gøre Skandinavisk smykkedesign let tilgængeligt og udbrede kendskabet yderligere. The Jewellery Room har nemlig lanceret en webshop, og vi kan godt love, at det online, funklende univers opfylder vores vildeste drømme, når det kommer til de fineste smykker i det pureste guld og sølv, med blandt andet ædelstene, perler og diamanter.

Læs også: Shoppegalleri: 10 fine forårssmykker

Med den ny-åbnede webshop inviterer de to smykke-søstre indenfor i deres glitrende verden, der udbreder historien om moderne smykkedesign til et globalt publikum. I webshoppen finder du derfor de mest eksklusive mærker som Rebekka Notkin, Ole Lyngaard, Dulong Fine Jewlery og meget mere.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Besøg selv webshoppen her, eller følg The Jewellery Room på Instagram for at holde dig opdateret på de nyeste, danske smykketrends.

Psst... kig med i galleriet og få en forsmag på de smykker, der forhandles i det nye, online smykkeunivers...

The Jewllery Room er det nye, online smykkeunivers du skal kende

Relaterede artikler