Johannes favoritter Inspiration til styling af The Little Black Dress

Foto: Sean McMenomy

Lad udgangspunktet i dit festlook være en smuk sort kjole og tilfør så en glitrende taske, chunky smykker og et par spidse snuder.

Vi kender alle til den forfærdelige tøjkrise, hvor du stadig står og overvejer fem forskellige kjoler, mens du i virkeligheden allerede burde være på vej til fest. Men så er det godt, at du altid kan hive The Little Back Dress frem, som redder ethvert festlook. Både fordi du føler dig godt tilpas, men også fordi, den bare er evigt sexet og aldrig går af mode. 

Den evige klassiker, The Little Black Dress, er lavet i uendelig mange versioner af diverse modebrands, og det betyder også, at du altid let kan finde en smuk version på budget. 

Desuden er der uendelige måder at style The Little Black Dress på, så den passer perfekt til dig. Sæt for eksempel en hvid t-shirt eller tank top under stopkjolen, hvis du synes, at den bliver for bar eller for at give den et cool tvist.

Den oversize blazer giver den smygende silke en maskulin kontrast, og de sexede blondestrømpebukser beskytter dig (en smule) mod vinterkulden.

Læs også: 15 accessories til julens mange fester.

Gå efter en enkel makeup og hold enten fokus på øjne eller læber - og selvfølgelig en lækker hud!

Se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 stilfulde partystyles under 1.000 kroner.

God fest!

Johannes favoritter: Inspiration til styling af The Little black dress.

Relaterede artikler