Foto: Dennis Stenild
Annonce

Influencerne Trine Kjær og Hanna MW guider til det perfekte efterårslook

af Aller Creative Studio, annonce for Zalando 24/08/2020
Lækker strik, chikke frakker og blomstrede kjoler. Dit efterårslook skal kunne lidt af det hele, men fællesnævneren er bløde materialer og et komfortabelt fit. Kig med her hvor influencerne Trine Kjær og Hanna MW guider til det perfekte, skandinaviske efterårslook.
Måske skal du lige affinde dig med at vinke farvel (for nu) til dine sommerkjoler og korte shorts - men helt ærligt, lyder lag-på-lag, lækker strik og perfekte blazere ikke også ret tiltrækkende? Det synes vi... For efteråret banker så småt på døren, og det er tid til at trække i varmere tøj - og heldigvis er der masser af lækre, friske efterårsvarer på hylderne. Influencerne Trine Kjær og Hanna MW er kendt for deres klassiske look med vintagedetaljer og et tvist af farver. Lad dig inspirere af deres elegante og cool stil her, hvor de har udvalgt deres A/W 2020-favoritter, som alle kan købes på Zalando.dk. Lad en tidløs farvepalette danne rammen om dit efterårslook - beige ligger stadig på sæsonens ubesejrede førsteplads, men tilsæt også klassikere som grå, navy og sort - og lad romantiske nuancer af rosa og pudder bryde ind. Vil du vove dig lidt ud af det minimalistiske hjørne, bør du kigge efter en lang, blomstret kjole, som let dresses op med hæle og smykker og ned med jeans og sneakers. Trine og Hanna er hoppet i de skønneste efterårslooks, der både kan inspirere dig til hverdag og fest. Mød dem i videoen herunder, hvor de bl.a. fortæller om deres favoritlooks fra skydningen og dét key-item, de vil købe dette efterår, men hvor de også deler de bedste tips til deres respektive hjembyer: København og Stockholm.
I galleriet herunder kan du se alle Trine Kjær og Hanna MWs yndlingsefterårslooks - fra det stilede beige suit, der både kan bruges til hverdag og fest til sensommeren og efterårets mest chikke frakke, der med ét vil opdragere alt fra dit søndags-look over et sweatsuit til det sofitiskerede office-wear - stylet med items fra Zalando. Lad dig inspirere og shop med det samme - du finder ELLEs udvalg på Zalando HER - så du med ét bliver klar til at gå et velklædt efterår i møde. Scroll løs: