Spottet på Instagram: Influencerne har kastet deres kærlighed på disse sko

Influencernes nyeste skud på stammen indenfor sko-trends, nemlig de populære sko med firkantede snuder, ses ikke blot florere på diverse Instagram-feeds i øjeblikket.

For også under den Københavnske modeuge i starten af august var de firkantede snuder at spotte blandt de mange influencere - danske såvel som internationale.

Og hvem siger, at flere trends ikke kan forenes i ét? Som her hvor svenske Caroline Blomst er hoppet i et par pangfarvede blå sandaler med firkantede snuder:

Den norske influencer Rikke Krefting er ligeledes gået all in på den nye trend og iførte sig fornyelig et par elegante stiletter med både snøre og firkantede snuder:

Også indenfor netop denne trend har det italienske luksusbrand Bottega Veneta igen gjort sig særligt bemærket, da det anerkendte brand med deres seneste kollektion har kreeret adskillige imponerende udgaver af de populære sko med firkantede snuder, der tæller både stiletter og sandaler. Og Bottega Veneta må siges at have ramt plet, for deres fine designs spottes på den ene influencer efter den anden, som her hvor den britiske model Rosie Huntington-Whiteley har stylet et par af de famøse sko med en cool denimnederdel og en oversized clutch:

Læs også: Her er Instagrams pt. Sjoveste profil, der beviser at størrelsen har en betydning

Er du også faldet pladask for denne trend? Så lad dig inspirere i galleriet nedenfor hvor ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen har udvalgt sine 10 favoritsko med firkantede snuder, og find det par der passer perfekt til dig:

sko-med-firkantede-snuder-elle-dk

Relaterede artikler