H&M Conscious Exclusive 2017: Se hele kollektionen her

H&M Conscious Exclusive 2017 er offentliggjort! Se hele kollektion her...
Foto: PR

Om du mangler en fin kjole til den kommende sommerfest eller blot et frisk pust til hverdagsgarderoben, kan du med garanti finde noget til din sommergarderobe i H&Ms Conscious Exclusive 2017-kollektion. 

Alle styles i H&Ms Conscious Exclusive kollektion er lavet af bæredygtige materialer, og den lyserøde signaturkjole, som var den første kjole, som H&M viste fra kollektionen, er lavet af det banebrydende BIONIC®-matieriale, som er en type genbrugspolyester fremstillet udelukkende af plast fra kystaffald. 
 
Conscious Exclusive er en central del af H&M's initiativer for at gå forrest i kampen for en bæredygtig fremtid for mode. Ud af hele H&M's sortiment er 26% nu lavet af mere bæredygtige materialer, og lige nu er H&M en af verdens største aftagere af genbrugspolyester og ligeledes en af de største aftagere af økologisk bomuld. Det er H&M's ambition at gøre bæredygtig mode i høj kvalitet tilgængelig for så mange mennesker som muligt, og derfor er H&M også mere end tilfredse med dette års Conscious Exclusive-kollektion.

Kampagneansigtet for den nye Conscious Exclusive Collection 2017 fra H&M er den smukke supermodel Natalia Vodianoval.

Som noget nyt vil H&M's Conscious Exclusive Collection 2017 også indeholde styles til børn samt en Conscious Exclusive-duft lavet af økologiske olier. 

Kollektionen kan købes i udvalgte H&M-butikker og online på H&M.com fra den 20. april 2017. 

Se hele den smukke kollektion i galleriet nedenunder.

H&M Conscious Exclusive 2017 er offentliggjort! Se hele kollektion her...

Relaterede artikler