Foto: Mango
Nyhed

Highstreet-favoritten Mango åbner ny butik midt i København

af Line Lei Mohrsen Jensen 11/11/2020
Hvis du (heller) ikke kan få nok af lækre items, der ikke koster en formue, så er der gode nyheder. Nu åbner det spanske multibrand Mango nemlig en helt ny butik i hjertet af København – og du skal ikke vente længe.

Hvis du bare kender en smule til internationale highstreet brands, så kender du helt sikkert også til det spanske multibrand Mango, der forhandler et væld af flotte varer til både mænd og kvinder.

Mango blev etableret tilbage i 1984 af de to brødre, Isak og Nahman Andic, og er siden hen blevet et verdenskendt brand, som gang på gang sikrer indbydende kollektioner, uden at koste en formue.

Det spanske modebrand, der blandt andet har haft Pernille Teisbæk i front for en kampagne om København, har efterhånden åbnet en lang række butikker rundt omkring i verden, og nu er turen igen kommet til den danske hovedstad.

Læs også: Populært dansk smykkebrand åbner ny butik midt i byen

Inden længe slår Mango nemlig dørene op til en splinterny butik med et salgsareal på hele 330 m2 i hjertet af København, som skal rumme deres damekollektion. Butikken kommer til at ligge på Østergade, som er en af Københavns bedste placeringer, hvad angår shopping, og bliver dermed brandets fjerde butik i Danmark. 

Den nøjagtige åbningsdato for butikken er endnu ikke blevet afsløret, men det bliver indenfor de kommende uger, oplyser Mango i en pressemeddelelse.

Så mens vi venter i spænding på åbningen af Mangos nye butik, kan vi indtil da få inspiration på deres webshop HER, eller hoppe et smut forbi deres afdeling i Magasin du Nord på Kongens Nytorv, i Lyngby eller i Århus, hvor mærket ligeledes forhandles.