Her er storbyen, du skal shoppe Louis Vuitton-tasker i lige nu

Foto: @purseblog
De fleste unge kvinder har en drøm om en dag at kunne få råd til en dyr designertaske, som for eksempel Louis Vuitton-tasken, og dermed investere i et ikonisk design-objekt og den symbolværdi, tasken har. Når man køber en dyr designertaske, betaler man nemlig naturligvis for den fine kvalitet, og det kunstfærdige håndarbjede, der ligger i tasken og materialet, men man betaler i ligeså høj grad for at brande sig selv med et tydeligt luksussymbol, som den pågældende taske repræsenterer. 

Og nu er der gode nyheder til dig, der længe har sukket efter at opgradere garderoben med en klassisk designertaske fra Louis Vuitton. 

Læs også: 5 ting, du skal shoppe i USA

Ifølge en undersøgelse fra Deloitte, er en række luksusvarer nemlig blevet markant billigere i England i forhold til alle andre lande, herunder de ikoniske lædervarer fra Louis Vuittion. 

En 'Speedy 30' Louis Vuitton-taske, som er en af luksusbrandtes mest kendte modeller (vist på billedet nedenfor), koster lige nu 5.427 kr. i London, mens prisen er  5.750 kr. i Paris, 6.565 kr. i New York og 7.545 kr. i Beijing.

Det kan altså betale sig, at gå efter de dyre genstande, hvis du skal til London i efterårsferien - og måske så endda gøre ekstra plads til en taske fra Louis Vuitton i kufferten.

Grunden til, at du kan købe luksusvarer for en slik i London er, at det britiske Pund er faldet med mere end 17 procent i forhold til den amerikanske dollar siden juni måned i år, som følge af Brexit, hvor britterne valgte at forlade EU. 

Rapporten fra Deloitte fastslår tilmed, at 64 procent af luksusvarer nu er billigere i Storbritannien end noget andet sted i verden, hvilket er grunden til, at butikkene i London har set en betydelig stigning i antallet af turister, der bruger penge i deres butikker. 

Se også: Vogue har talt: "Hillary har vores stemme!" 
 
Så hvis du skal til London i efterårsferien, så kan du spare penge ved at investere i den designertaske, som du altid har drømt om.
 
... Så det er bare med at komme afsted!
 
I galleriet har vi samlet en masse streetstyle-billeder af smukke og ikoniske Louis Vuitton-tasker. 
 

Her er storbyen, du skal shoppe Louis Vuitton tasker i lige nu

 

Relaterede artikler