Foto: ELLE Danmark
Annonce

Her er ELLE-redaktionens favoritjeans fra 2nd One

af Annonce 7/07/2016
Vi elsker jeans og derfor er vi særligt begejstrede for jeans fra 2nd One, hvis filosofi er, at jeans skal være en luksus, alle har råd til. Vi har bedt fire af ELLE-redaktionens fashionistaer med en særlig forkærlighed for jeans om at udvælge deres favoritjeans fra 2nd One og give deres bud på en cool styling.

Her på ELLE-redaktionen har vi en stor forkærlighed for alt med denim, og derfor er jeans også en fast bestanddel af vores garderober. Og faktisk rigtig mange af dem i forskellige farver, snit og materialer.

Det gode ved jeans er nemlig at kan styles på utallige måder; dresses op, dresses ned og gøres helt personlige.

Og det bedste af det hele? De behøver ikke at koste en formue. I hvert fald ikke, hvis du ser nærmere på de cool jeans fra 2nd One, hvis filosofi er, at jeans skal være en luksus, alle har råd til.

ELLEs modeafdeling bestående af Fashion Editor, Josephine Aarkrogh, Shopping Editor, Johanne Brostrøm, Style Editor, Mie Juel og ELLEs Digital Director, Laura Lawaetz, har derfor udvalgt hver deres favoritjeans fra 2nd One og givet deres bud på en cool styling, som matcher de forskellige jeans fra 2nd One.

Se Mie, Johanne, Josephine og Lauras favoritjeans fra 2nd One i galleriet, hvor du også finder priser og direkte links til webshoppen.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!