Onlinesalg Her er ekspertens 6 bedste tips til salg af tøj online

Foto: @karodall

Måske du også før har prøvet at sætte ting til salg på nettet uden et positivt resultat? Salg af tøj og accessories online er smart, nemt og hurtigt for begge parter, men et succesfuldt salg kræver også nogle specifikke fremgangsmåder, som er vigtige at følge, når du vil sælge tøj online.

Sammenligningsportalen, money.co.uk, har i den forbindelse spurgt finanseksperten, Salman Haqqi, om hans 6 bedste tips til salg af tøj online.

Læs også: Denne ting bringer os mest lykkefølelse at købe

Ekspertens 6 bedste tips til salg af tøj online

1. En detaljeret produktbeskrivelse

Det er helt essentielt, at du sørger for at have en detaljeret produktbeskrivelse, som udfylder alle de spørgsmål, din køber kunne tænkes at have – hold dog beskrivelsen indenfor 120 ord for at holde købers opmærksomhed.

I din beskrivelse bør du inkludere mærke, størrelse, stand og materialetype samt eventuelle unikke detaljer. Til slut er det vigtigt at bruge relevante hashtags – her skal du tænke kvalitet over kvantitet.

Læs også: 10 fine og farverige cardigans til foråret

2. Brug kun tydelige og klare produktbilleder

Et vigtigt trin i onlinesalg er tydelige og klare billeder – det er vigtigt, at køber kan se nøjagtig, hvad de køber. Sørg for at tage billederne i god kvalitet og lad være med at bruge filtre, som kan ændre på produktets udseende.

3. Hold øje med trends

Sørg for at holde øje med, hvilke trends, der er in, og sælg herudfra. Trends kører oftest i en cirkel, hvilket gør, at de samme trends (næsten) altid kommer tilbage igen.

4. Venlig og hurtig kundeservice

Det er vigtigt, at du er hurtig til at svare køber. Sørg for altid at svare indenfor en dag, ellers kan du hurtigt miste din kunde.

Udover at være hurtig til at svare, så er det også vigtigt, at du virker venlig og imødekommende – du ser jo helst, at køber kommer tilbage igen eller i det mindste giver dig en god rating.

5. Giv merrabat

Hvis du sælger stort ud af dit klædeskab, er det en god idé at tilbyde merrabat. Skriv under, hver produktbeskrivelse at du tilbyder rabat ved køb af flere items – dette er attraktivt for køberen, og giver dem lysten til at se, hvad du ellers sælger.

6. Husk sikkerheden

Det er yderst vigtigt altid at huske på sikkerheden, når du sælger online. Kommuniker derfor kun med folk over de besked/chat-services som den platform du sælger fra udbyder. Lad være med at tilføje dine kontaktoplysninger på din side og husk altid at have modtaget pengene inden du sender dit produkt.

Læs også: Derfor skal du kende til forårets ballettrend

Tillykke, nu er du helt klar til at sælge tøj online!

Et vellykket salg er lig med ekstra penge, og vi har derfor i galleriet herunder samlet vores bedste guide til vintagebutikker i København, hvis du nu skulle få lyst til at investere i andres skønne godter.

Guide til vintagebutikker

Læs også: 10 items til et casual og drenget hverdagslook

Relaterede artikler