Lagersalg Her er efterårets bedste lagersalg… Psst! Opdateres løbende

Foto: MEGA

Er shopping (ligesom for Carrie Bradshaw) også din cardio? Så er der masser af muligheder for at få pulsen op over de næste par måneder.

Sæsonens skifte betyder ikke bare ændringer på vejrfronten, men også på bøjlerne i butikkerne, og dermed skal diverse modebrands have tømt ud i gemmerne og solgt ud af ældre kollektioner.

Det er der kun et ord for – og det er sød musik i vores øre.

Lagersalg.

Nu kan du måske endelig få fingrene i den lange kjole, som du ikke ville betale fuld pris for. Du kan også benytte lagersalgene til at opdage nye fund, for tit og ofte hiver mærkerne både ældre kollektioner med, ligesom du måske kan være heldig at få fingrene i en ’sample’, der aldrig kom i produktion.

Læs også: Det sker i september… Psst! Opdateres løbende.

Allier dig med din bedste shoppemakker. Gerne en, der ikke bliver træt efter 5 (eller 50) minutter. Husk på at prøverummene ved et lagersalg tit kan være degraderede til et hjørne i den åbne hal, så allier dig også med en, der siger sin ærlige mening, når du ikke selv har det fulde overblik over, hvordan du tager dig ud i det, du prøver. Så mødre, søstre, veninder. Det er tid til lagersalg!

Scroll løs i galleriet herunder (som vi opdaterer løbende) og få overblikket over efterårets bedste lagersalg:

Her er efterårets bedste lagersalg

Relaterede artikler