Trend Her er de 5 Instagram-trends, der holder i 2018

Foto: Instagram

Instagram er et alsidigt værktøj, der kan hjælpe os modeentusiaster med at finde frem til nye trends, og lade os tage del i festlighederne. Desværre kan disse trends også sprede sig som en steppebrand og blive, for populære, for hurtigt, og dermed trætte mig før jeg overhovedet har nået at inkorporere dem i min egen garderobe.

Heldigvis er der mange trends at vælge imellem, og jeg har fundet fem som jeg mener er holdbare og dermed værd at investere i. Personligt håber jeg, at disse overlever længere end blot nogle måneder, men som det ofte er med Insta-trends, så er det en kunst at benytte sig af dem uden at ligne et fashion victim. Lad os se tage et kig på mine fem udvalgte nedenfor.

Perletasken

Sidste sommer fik stråtasken en revival. Vi så den alle vegne, og det gør vi stadig. Både på de sociale medier, gadebilledet og endda på ELLE-redaktionen i alverdens varianter. Dog er der kommet en farverig konkurrent, der ser ud til at kunne erstatte den uundgåelige stråtaske. Perletasken har hurtigt fået vores opmærksomhed, og ser ud til at kunne overtage pladsen som it-tasken dette efterår.

Perletaske fra Shrimps, 3.750 kr. Foto: PR

Perletaske fra Shrimps, 3.750 kr.

Cykelshortsene

Da hedebølgen ramte Danmark, var jeg ikke sen til at shoppe et par cykelshorts.  Jeg havde et halvt år forinden set dem både hos Nina Ricci og Off White – og ja, på Kim Kardashian – men dengang overvejede jeg på ingen måde at følge trop på trenden, men jeg må indrømme, at jeg elsker den. For kombinationen af blazer og shorts har reddet mig fra tøjkrise mange gange denne sommer. Dog er jeg også afklaret med at den stopper inden længe. Eller gør den? For jeg fortsætter den gerne året ud med en kraftig trøje og et par støvler.

 

 

Cykelshorts fra Gina Tricot, 149 kr. Foto: PR

Cykelshorts fra Gina Tricot, 149 kr.

Kædebæltet

Den nyeste trend, jeg har spottet, er kædebæltet. Både båret over badedragter, jeans og simple sorte kjoler. Jeg tænker, at det vil være de færreste af os, der kommer til at bære bæltet over badetøjet til næste sommer, alene på grund af praktiske årsager, men jeg er klar på at opgradere mine mere simple outfits med denne kitch accessory.

 

 

Et opslag delt af Rosie HW (@rosiehw) den

1. Aug, 2018 kl. 1.40 PDT

 

Kædebælte fra Balmain, 9.600 kr. Foto: PR

Kædebælte fra Balmain, 9.600 kr.

Racerbrillerne

Det er ikke kun shortsene, vi har kopieret fra sportsverdenen. Også solbrillerne med spejlglas har fundet vej ind i modebilledet. Vogue Paris viste dem på forsiden af deres juni/juli nummer, og der gik ikke mange dage, før de samme briller dukkede op i mit feed. Ja, algoritmen passede på min google-søgning, men ikke desto mindre, ser jeg flere og flere influencers bære samme type briller. Måske kommer den til at tage over for de smalle 90’er-solbriller, som stadig fylder meget på streetstylebillederne.

 

 

Et opslag delt af EMILI SINDLEV (@emilisindlev) den

1. Aug, 2018 kl. 5.08 PDT

 

Solbriller fra Stella McCartney, 1.550 kr. Foto: PR

Solbriller fra Stella McCartney, 1.550 kr.

String-sandalen

Stilletternes svar på the naked dress står i skarp kontrast til de ’grimme’ sneakers, der var over alt på Instagram dette forår. Sandalerne der kan give lidt lethed til din påklædning og kan sættes sammen med alt fra tunge uldbukser til simple silkekjoler.

 

 

Et opslag delt af Christie Tyler (@nycbambi) den

13. Aug, 2018 kl. 8.51 PDT

 

Sandaler fra The Row, 5.200 kr. Foto: PR

Sandaler fra The Row, 5.200 kr.

 

 

Relaterede artikler