Grib stilen fra Coachella

Grib stilen fra Coachella
Foto: All Over Press

Siden 1999 er Coachella Valley i Colorado-ørkenen hvert år blevet forvandlet til en tre dages musik- og kunstfestival, som tiltrækker modeller, skuespillere, musikere og andre it-folk fra hele verden. Og stilen? Den er helt unik. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du skaber det perfekte sommerlook med de helt rigtige Coachella-vibes.

Hvert år i april fyldes de sociale medier op med billeder fra Coachellas festivalsgængere, som blandt andre tæller kendisser som Victoria's Secret-englene, Kylie Jenner, Sofia Richie, Brooklyn Beckham og Paris Hilton. Og selvom det først og fremmest er en musikfestival, er det ikke nogen hemmelighed, at stilen fylder en stor del. 

Den gennemgående stil på Coachella-festivalen kan bedst beskrives som bohemian-chik - det betyder flagrende kjoler, runde solbriller, slidt denim og blomsterprint. Og selvom festivalen kun varer i tre dage, strækker stilen sig meget længere. Vi ser nemlig i stigende grad, hvordan highstreet brands som H&M, Topshop, Asos og Zara skaber kollektioner inspireret af denne trend - og vi er vilde med det!

Se med i galleriet, hvor vi guider til det perfekte Coachella-inspirerede look...

Grib stilen fra Coachella

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

Relaterede artikler