Smykker Gør som Meghan Markle og vis din kærlighed med initialsmykker

Foto: MEGA

Hertuginden af Sussex, Meghan Markle, der i maj 2019 blev mor til sin lille søn Archie, har ikke vist sig offentligt mange gange siden fødslen, men når hun har været ude uden sin nyfødte, har hun ved flere lejligheder sørget for at bære Archie tæt på sig, selv om han ikke kunne være med.

Meghan er nemlig blevet glad for initialsmykker, for på den måde kan hun vise sin moderkærlighed til lille Archie, selv om hun må undvære ham for en stund.

Og Archie er da ikke den eneste, som Meghan allerede har valgt at hylde ved at bære hans forbogstav om sin hals. Også hertugindens mand, prins Harry, har været til ære for den fine gestus, idet Meghan både har båret et A og et H om halsen.

Meghan Markle med initialsmykker fra Mini Mini Jewels. Foto: MEGA

Meghan Markle med initialsmykker fra Mini Mini Jewels.

Og hvad er finere end at bære et initialsmykke for at ære den, man elsker?

Forkæl dig selv med et smykke med dit barns, din kæreste eller din venindes forbogstav og hæng det til offentligt skue på din hals, håndled eller øreflip som en åbenlys fundering af kærligheden mellem jer.

Læs også: Her er efterårets bedste lagersalg… Psst! Opdateres løbende.

Du kan også snildt vælge dit eget forbogstav, for der er mere end okay at være stolt af og hylde sig selv.

Gør som Meghan Markle og vælg et fint initialsmykke, som også er den perfekte, betænksomme gave. I galleriet herunder har vi samlet 10 fine bud på et initialsmykke. Scroll løs!

10 initialsmykker

Relaterede artikler