Glæd en du holder af med et smykke fra Pandora 'Winter Collection'
Annonce

Glæd en du holder af med et funklende smykke fra Pandoras 'Winter Collection'

af Annonce 3/12/2018
Smykker er en fantastisk gave at give til jul, da de varer hele året og kan bæres som minde hver dag. PANDORAs 'Winter Collection' er ingen undtagelse, og her kan du få masser af inspiration til kollektionen, der vil få ethvert julelook til at stråle...

Der findes ikke den mor, søster eller svigerinde, som ikke vil blive lykkelig for at finde en fint smykke under juletræet den 24. december.

Med PANDORAs 'Winter Collection' er der lagt op en både smukt, enkelt og funklende univers, og selvom kollektionen er inspireret af årets koldeste tid, så er den fuld af varme.

En favorit er uden tvivl den lange 'Sharde of Sparkle'-halskæde, som er en af sæsonens store trends på smykkefronten. Et smykke, der på en gang signalerer tidløs underdrivelse, og samtidig kan fungere som et statement i form af et iøjnefaldene vedhæng.

En anden favorit fra kollektionen er 'Glacial Beauty'-øreringene, der er lavet som små dråber i sterlingsølv med små kubiske zirkoner.

Perfekt både til hverdag med et afdæmpet look med jeans, t-shirt og slip-over silkekjole eller en helt sort, enkel kjole tilsat røde læber, når der er fest på programmet.

Du kan gå meget mere på opdagelse i PANDORAs fine smykkeunivers og lade dig inspirere til din egen ønskeliste til jul eller til alle de gaver, du måske alligevel er på udkig efter?

Vi har samlet nogle af vores favoritter fra PANDORAs 'Winter Collection' i galleriet...