Foto: PR
Annonce

Gaver, der er meget mere end materielle

Annonce for Georg Jensen - af ELLE Native 11/11/2021
Gaver gives af en årsag, og ofte til mennesker, du holder af. Derfor bør betydningen i gaven gerne være mere end materiel, og være noget, der vækker minder og følelser hos modtageren. Netop denne gavefilosofi deler Georg Jensen, der med kampagnen ’Each gift is a story started’ stiller skarpt på kvalitet og design, der holder for evigt og får sine egne historier, når de gives i gave.

Du har sikkert modtaget en gave, som betyder så meget for dig, at du smiler, hver gang du ser den, grundet de tilknyttede minder. En gave, som du ved, at du engang vil give videre til en – måske din datter, din søn, din svigerdatter eller et fremtidigt barnebarn – og at modtageren vil knytte samme følelser til gaven, som du har gjort.

Det kan være designerobjekter i hjemmet, som du måske husker har stået i dit barndomshjem, og som dine børn nu vokser op med hos dig, eller smykker, som du husker at din mor altid havde på, og i dag er en fast del af dig – lige indtil de en dag skal gives videre.

Årets julekampagne fra Georg Jensen tager netop denne tilgang til gaver op: at gaver skal handle om de minder og historier, der knyttes til dem. Gaver, der på sigt bliver arvestykker, fordi det tidløse design og den kompromisløse kvalitet tillader, at gaverne holder for evigt.

Til kampagnen har Georg Jensen indgået et samarbejde med ELLEs chefredaktør, Cecillie Ingdal. Hun mindes hvordan hun selv som 14-årig fik Georg Jensen-klassikeren, uret Vivianna, i gave, og hvordan det stadig i dag føles moderne og relevant og at hendes egen datter skal arve det, når hun fylder 14.

Kampagnen, Each gift is a story started, handler om hvordan hvert et produkt, der gives i gave, er begyndelsen på en ny historie. Hvem man har fået det af og hvorfor. Hvem der arver det, og symbolværdien i netop dette objekt. Det har alt sammen en betydning. Georg Jensen, der næsten er synonym med tidløst kvalitetsdesign, vil med kampagnen sætte øget fokus på betydningen af at give gaver med mening; ikke blot for meningens skyld, men også i forhold til det bæredygtige aspekt der er i at investere i produkter, der er lavet til at holde i flere generationer, og dermed er tiltænkt at gå i arv. For hvad er mere cirkulært, miljøvenligt og betydningsfuldt end at få en gave, der allerede har været brugt og elsket af en man selv holder af?

I galleriet nedenfor kan du gå på opdagelse i et udvalg af produkter fra Georg Jensen, der er oplagte at give i gave til en, du holder af, og som vil holde resten af livet… og mere til.

Læs meget mere om Georg Jensen og kampagnen 'Each gift is a story started' her.