Gå sommeren i møde med statement-smykker fra Dyrberg/Kern
Foto: ELLE Danmark
Annonce

Gå sommeren i møde med statement-smykker fra Dyrberg/Kern

af Annonce 16/05/2018
Sommeren er endelig kommet til Danmark, og det betyder masser af florlette kjoler og bare skuldre og dermed den oplagte sæson at gå all-in på store smykker fra Dyrberg/Kern, der kan pifte det lette sommeroutfit op.

Med temperaturer over 20 grader, masser af sol og lyse nætter, kan vi endelig sige, at sommeren for alvor er kommet til Danmark.

Og med sommerens ankomst er det også på tide at finde de florlette sommerkjoler og toppe med kig til skuldrene frem fra gemmerne. Og med det simple og lette sommeroutfit, findes der næppe en bedre tid på året at gå all-in på sæsonens store statement smykketrend.

Det danske smykkebrand Dyrberg/Kern er kendt for deres formfuldendte leg mellem det underspillede og sofistikerede og i deres nyeste kollektioner også med fokus på de trendbaserede statementsmykker, som længe har domineret modebilledet.

Kombinationen af luksuriøse materialer som halvædelstene som rød jade og sort onyx og statement-udtrykket gør, at Dyrberg/Kerns smykkekollektion er det perfekte match til sommerens ferier, byture og fester på stranden. Nogle gange skal der nemlig ikke mere til end en fin hvid, florlet sommerkjole og et par store øreringe som fx Dyrberg/Kerns blå 'Drika' øreringe, der er formet som en blad.

ELLEs moderedaktion har udvalgt deres favoritter fra Dyrberg/Kern lige nu og fortolket dem på fire forskellige billeder - billeder, vi lover ikke blot vil få dig i sommerstemning, men i den grad også lyst til at gå all-in på halvædelstene og store øreringe og halskæder.

Se med i galleriet og bliv inspireret til hvilket smykke, der skal pifte dit sommeroutfit op.