Annonce

Gå sommeren i møde med fine sko fra Bianco

af Annonce 1/06/2016
Enhver kvinde ved, at man kan slippe af sted med stort set alt, hvis bare skoene spiller. Uanset din stil kan du ændre look og type på et splitsekund blot ved at skifte fra høje til lave eller fra åbne til lukkede.. Lad dig inspirere af nogle af de sko, du skal gå sommeren i møde med.

Sommeren er endelig over os, og vi anbefaler, at du går den stilsikker i møde med nogle af sæsonens fineste tendenser på skofronten.

En af de tendenser, der gør sig gældende på sko- og sandalfronten denne sommer er, at skoene skal være kraftige og markante som kontrast til det lette og spinkle sommertøj. Noget som alle de chunky sandaler med spænder eller fine cutout-loafers, som vi ser denne sæson kan hjælpe med på fineste vis.

Noget af det bedste ved at finde sko til sommeren er, at man kan ændre look på et splitsekund udelukkende ved at skifte fra høje til lave hæle eller fra åbne sandaler til lukkede sko. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har udvalgt en masse forskellige sko til sommer fra Bianco, hvor du både finder inspiration til de høje hæle, de chunky sandaler, cutout-støvletten og et par farverige lædersko i en af sæsonens it-farver, gul.

... Hvilket par vælger du?