Find den perfekte efterårsfrakke fra Selected Femme

Annonce
Selvom vi lige nu nyder sensommeren i fulde grad, så er vi flere her på ELLE-redaktionen, der allerede er gået lidt i efterårsmode. I hvert fald når det gælder vores efterårsgarderober, herunder hvilken frakke, vi skal gå efteråret i møde med.
 
Et af de danske brands, der netop er kommet med en fin efterårskollektion af frakker og jakker er Selected Femme, som denne sæson præsenterer deres frakker i en cool kampagnevideo, hvor der bliver leget med den visuelle storytelling. 
 
Kampagnevideoen er meget abstrakt i sin fortælling og veksler mellem fire forskellige settings: Den pulserende storby, en undergrundstunnel inspireret af en technoklub i Berlin, Heather Hills naturskønne morænedale og Søfartsmuseet i Helsingør. Et tiltag, der lægger sig ret godt op af Selected Femmes slogan: "Selected - For Any Occasion".

I forbindelse med Selected Femmes nye kampagnevideo udlodder de også en tur for to til Seattle med fly og hotel inkluderet. Du kan deltage i konkurrencen her.

Lad dig inspirere til efterårets overtøj med den fine kampagnevideo fra Selected Femme her, mens vi i galleriet har samlet 8 af de fine efterårsfrakker fra Selected Femmes efterårskollektion, som vi ikke ville have noget imod at tilføje efterårsgarderoben.
 

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet med efterårsfrakker fra Selected Femme. 

Få inspiration til efterårsfrakken med Selected Femmes nye kampagnevideo

 

Relaterede artikler