Spottet på Instagram: Festlige fødder

Foto: Imaxtree, Foto: PR

Similisten, metalliske effekter og ultimative disco vibes - Instagram vrimler med festlige sko, der i den grad spiller op til dans – og hvilken bedre anledning end den kommende festsæson til, at hive festskoene ud af garderoben – eller måske investere i lige dét par du ikke kan leve uden, når du skal feste til langt ud på natten?

De findes i et væld af former og faconer såsom sandaler, kilehæle, pumps, og kitten heels – og de kan styles i et utal af festlige kombinationer. Kombiner for eksempel dine åbne festsko med et par strømpebukser i et festligt materiale til din ultimative julefrokostkjole.

Vælg et par glimmerstrømpebukser, et par i nylon eller som Sarah Jessica Parker har valgt her: et par sexede netstrømpebukser:

Gå all in med et par cool stiletter i ægte disco-stil for at pifte et suit eller et enkelt look op i netop en festlig anledning.

Vælg for eksempel at kombinere et par ultimative feststiletter med stramme jeans for et festligt, råt og cool look, som Jeanette Madsen her netop har gjort:

Er du mere til de festlige, flade sko? Så vælg den klassiske, flade dansesko eller en kitten heel – og så har du ovenikøbet sikret dig, at dine fødder ikke er nær så ømme dagen derpå. Win-win!

Style gerne din lave festsko med en matchende accessory for at skabe den perfekte røde tråd - ligesom her hvor den tyskbaserede influencer Golestaneh Mayer-Uellner netop har matchet både festsko og taske:

Læs også: Spottet på Instagram: Cardigan comeback.

Mangler du også lige dét par festsko, som du ikke kan leve uden til den kommende festsæson? Så se med i galleriet nedenfor og find det par der passer perfekt til dig:

festlige-fødder-spottet-IG-elle-dk

Relaterede artikler