Annonce for Calvin Klein
Annonce

Farvernes højsæson: Ifør dig kærlighed og kulørte klæder

Elle Native, Annonce for Calvin Klein 20/07/2022
Årets største mangfoldighedsfest, Copenhagen Pride, står for døren, og du er inviteret med. Klæd dig i solgul, brændt orange og magisk turkis fra dit inderste til dit yderste, så du matcher den diversitet, som vi fejrer.

Den årligt tilbagevendende Pride-fest, som lige nu finder sted, er den helt store fejring af alt det, der betyder noget i livet. Mangfoldighed og frihed til at elske efter eget valg, ligestilling og gensidig respekt er blot nogle af de værdier, regnbueflaget symboliserer.

Til denne folkefejring, som er en festlig forklædning af en kamp for menneskelig frihed og værdighed, giver det al mening i verden at klæde sig i farver og brands, der understøtter den gode sag. Det er her, Calvin Kleins nye ’This is Love’-kollektion kommer ind i billedet.

For det er netop med ønsket om at fremme lige rettigheder for alle mennesker uanset farve, seksualitet eller køn, at ’This is Love’-kollektionen er blevet til. Med udgangspunkt i en række forbilleder fra det amerikanske LGBTQIA-miljø hylder Calvin Klein kærligheden til den familie, vi selv vælger – og den familie, vi selv skaber. Kollektionens items inkluderer alt fra undertøj til jeans, playsuits og t-shirts. Fælles for alle kollektionens elementer er, at de er simple i design, men stærke i sin symbolik.

Annonce for Calvin Klein

Mangfoldighed som mærkesag

Calvin Klein har længe haft LGBT-dagsordenen som mærkesag, og årets kampagne er langtfra første gang, modehuset fejrer den selvvalgte kærlighed. Lige fra 2015, hvor brandets første fejring af kærlighed mellem mennesker af samme køn blev præsenteret for offentligheden på billboards i New Yorks travle gader, har Calvin Klein dedikeret sig til lighedskampen.

Således samarbejder modehuset med organisationer, som kæmper for sikkerhed og retfærdighed for alle mennesker uanset seksuel orientering. I 2022 alene har Calvin Klein doneret i omegnen af 3 millioner danske kroner til sagen, foruden sine farverige kollektioner, der fungerer som en åben deklaration af brandets dagsorden om inklusion, accept og mangfoldighed.

Med denne rige historik som støtte til LGBT-miljøet i sit bagkatalog, har Calvin Klein gjort sig fortjent til at blive båret med stolthed hele Pride-tiden igennem. Og med den nye kollektion bliver det kun endnu mere oplagt at shoppe #mycalvins til din pride-fejring.

’This is Love’

Med alle regnbueflagets farver repræsenteret, er ’This is Love’-kollektionen den perfekte rettesnor for sæsonens både opsigtsvækkende og legesyge outfits. I alle pieces finder du desuden et lille tag, som forklarer, hvad de mange forskellige farver symboliserer for Calvin Klein.

Orange for healing og brun for styrke. Kombinér harmonisk tan og magisk turkis med sort for skønhed og blå for sindsro, og klæd dig desuden i lyserød og hvid, så både kønnet og nonbinær kønsidentitet er repræsenteret i dit outfit.

Ifør dig regnbuefarverne, uanset om du deltager i selve Priden eller ej, for du kan både støtte kampen fra midten af paraden og dit sydlige ferieparadis. Vis dig i de klare farver både før, under og efter festlighederne og desuden resten af året. Farver er smukke uanset sæson – og kampen for en blidere verden går aldrig af mode.

Til Pride kan du lige så godt glemme alt det, du har lært om ’less is more’, for her er alle farvekombinationer tilladt. Vælg en bodycon playsuit, eller style en sporty bh med sort denim, og top slutteligt looket med en kasket så gul som solen.

Se et udvalg af favoritter fra ’This is Love’-kollektionen lige her.

’This is Love’ fra Calvin Klein

’This is Love’ er tøjkollektion fra Calvin Klein, som er tilgængelig i en begrænset tidsperiode. Kollektionen kan købes online og i Magasin Kgs. Nytorv, hvor Calvin Klein i uge 32 og 33 har en særligt farverig pop-up shop. Læs mere om kollektionen og shop online på Calvin Kleins hjemmeside lige her.