Få et råt look som Camille Charrière - på budget

Foto: PR

Den smukke, parisiske it-girl, Camille Charrière, slår sine folder i den pulserende storby London, hvor hun blandt andet bruger tiden på styling-arbejde for onlinegiganterne Net-a-porter.com og Matchesfashion.com.

Camille Charriére er kendt for sine perfekte, men stadig rå outfits, og hendes fantastiske streetstyle har været på samtlige modeblogs, overalt på instagram og har for nyligt også været at se i Vogue Paris.

Og der er en ganske god grund til, at der bliver lagt mærke til det smukke stilikon.

Camille Charrière gør nemlig lige præcis dét, som de parisiske kvinder gør bedst; hun tilfører det famøse ”je ne sais quoi” til sine outfits, hvilket giver en ubesværet, fransk coolness, som vi kun kan drømme om her i det kolde nord - og dette look er ingen undtagelse.

Læs også: Shoppegalleri: 5 fine bryllups-looks til forårets fester

ELLEs moderedaktion har gjort hende kunsten efter, og vi har fundet 10 items, så du også kan få et parisisk perfekt, men stadig råt outfit - på budget!

Her er Charrière iklædt en grov bikerjakke stylet med jeans og rå støvler, der bliver ledsaget af 1960’er-cat eye-solbrillen. 

Looket har fået et feminint touch i form af et elegant blomsterprint på jakken, hjulpet godt på vej af den romantiske franske favorit, stråkurven.

Swipe igennem galleriet nedenfor, for at få stilen: 

Cheap'n'chic: Få Camille Charriéres rå look

 

Relaterede artikler