Cheap 'n' chic Få Emili Sindlevs lækre, farverige look på budget

Foto: Imaxtree

Streetstyle fotograferne elsker hende, og det samme gør vi!

Den københavnske it-girl, influencer og stylist, Emili Sindlev, har på alle måder domineret gadebilledet i både ind- og udlandet med sine opsigtsvækkende looks. Emili har et helt særligt talent for at kombinere stærke farver og prints i spændende og legesyge outfits, hvor den skandinaviske minimalisme er skiftet ud til fordel for more-is-more.

Under modeugen i Stockholm i august 2018 viste Emili endnu engang sin modige og stilsikre tilgang til pangfarver. Her var hun iført en magentafarvet pencil nederdel parret med en casual gul- og hvidstribet skjorte samt et turkisblåt bælte med regnbuefarvede similisten. Dertil havde hun tilsat et par hvide mules, en hvid skuldertaske og et hav af lækre guldsmykker.  

Læs også: Få norske Tine Andreas perfekte sensommer-outfit på budget. 

Danskerne er generelt meget farveforskrækkede og trækker helst gerne i en sort/grå/beige uniform, men som Emili Sindlev har bevist, så kan det altså godt betale sig at skille sig ud fra mængden i farverige klæder.

Hvis du har lyst til at følge i Emilis farverige fodspor og sætte lidt kulør på efteråret, så se med i galleriet, hvor ELLEs moderedaktion har udvalgt 10 lækre copycat-styles.

cheap 'n' chich - Emili Sindlev

Relaterede artikler