Shoppegalleri Få Elin Klings scandi-inspirerede forsidelook

Foto: Marco Van Rijt

I en tid hvor moden passerer hurtigere forbi, end vi når at se os omkring, er det afgørende, at vi sætter tempoet ned, bygger en solid og tidløs garderobe, der ikke går af mode før dagen af omme. En af de kvinder som er suveræne til netop det, er Elin Kling, som står bag det luksuriøse brand Totême.

Elin Kling har forstået pointen og med hendes sans for tidløs design, er hun et sandt forbillede.

I denne måned kan du på forsiden og i magasinet møde Elin Kling, der med sit smukke ydre, sin elegante stil og imponerende karriere er en evig inspiration. Elin står nemlig bag det svenske brand Totême, der kombinerer luksuriøst og ren skandinavisk designæstetik, og så har hun en misundelsesværdig stil.

Lad dig inspirere af Elins kærlighed for klassiske basisitems, der kan matches på kryds og tværs. Klæd dig i lækre kvaliteter som læder, denim og uld og tilsæt høje hæle, statement-smykker og fyldige bryn for at opnå den helt rigtige følelse af ubesværet lækkerhed.

Læs også: Johannes favoritter: 10 hverdagsfavoritter på budget.

ELLEs moderedaktion har samlet 10 styles, der kan inspirere dig til at bringe lidt af Elins misundelsesværdige stil ind i garderoben.

Moderedaktionen-klæd-dig-som-Elin-Kling-fra-Toteme

Relaterede artikler