Shopping

Få de hotteste rejsetips af ELLE

af Josephine Aarkrogh 29/09/2009
ELLE bliver udgivet i ikke mindre end 41 lande. Få de fedeste rejsetips af medarbejderne på de forskellige ELLE-redaktioner rundt om i verden

Insidernes rejsetips verden rundt:

Tyrkiet
I Istanbul skal du krydse Bosporus, så du kan tage fra Europa til Asien på nogle få minutter. Udsigten er fantastisk! Det er et must at tage til Spice Bazaar (eller: Egyptian Bazaar), der ligger i Eminönü. Se kunst på Istanbul Museum of Modern Art, hvis cafe også har en flot havudsigt. Besøge en af natklubberne Der Die Das, Nu Teras, Sortie eller Happily Ever After.
Suzan Yurdacan, Redaktør, ELLE Tyrkiet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Brasilien
På det fantastiske strandhotel Pousada Do Toque i Alagoas (nordøst- kysten), behandles du som en dronning af ejeren (og kokken), Nilo Burgarelli. Stranden er smuk, men bungalowerne har privat pool (Pousadadotoque.com.br).
Patricia Oyama, Artikelredaktør, ELLE Brasilien

Sverige
Et par originale malede træsko er noget af det mest svenske, du kan finde, og det passer godt ind i den etniske mode lige nu. De kan købes overalt i Dalarna, men du kan også finde dem i turistbutikker eller i stormagasiner som NK og Åhlens.
Cia Jansson, Moderedaktør, ELLE Sverige

Slovenien
I Ljubljana er den perfekte dag minigolf i Tivoli-parken, en gåtur i parken op til skoven til Roznik, ind til byens centrum og det slovenske tøjmærke Oktobers (Oktobercollection.com) butik på Tobacna street og afslutte dagen med en drink på Zmauc (21 Rimska street).
Ursa Jerkic, Redaktør, ELLE Slovenien

Oriental
Du må ikke forlade Libanon uden at have spist en manakish, vores svar på pizza med vild timian og olivenolie. Besøg en af Beiruts tagterasser; Sky Bar, White og Capitol er in-stederne lige nu.
Carole Corm, Kulturredaktør, ELLE Oriental (ELLE Oriental har kontor i Beirut og dækker Libanon og Saudi Arabien.)

Belgien
Pommesfritter: En belgisk specialitet, som er blevet trendy igen. Shopping: Her kan du finde mange belgiske designere; Stijl og Louise 54 (Rue Dansaert 74 & Ave. Louise 54, Bruxelles). Rigtige fashionistaer må selvfølgelig ikke gå glip af Antwerpen.
Céline Gautier, Redaktør, ELLE Belgien

Italien
Tag til Assisi i Umbria, eller Marche, to regioner, der er så smukke, men prøv også Trieste, en by tæt på den slovenske grænse. Jeg ville også tage til Verona, hvor Romeo og Julie blev forelskede, eller til Capri (i slutaugust) eller Panarea.
Maddalena Fossati, Livsstilsredaktør, ELLE Italien & Elle Décor Italien

Finland
Jeg har tre personlige spa-favoritter i Helsinki: Helsinki Day Spa, et afslappende univers midt i byen med skønt loungeområde. Kämp Day Spa er en del af femstjernede hotel Kämp. Sprit nye Silhuetti Spa har en dejlig afslappet orientalsk atmosfære og et kæmpe udvalg af behandlinger - også for par.
Mirva Saukkola, Chefredaktør, ELLE Finland

Spanien
En af de bedste måder at lære Spanien at kende på er at besøge markederne. Mit favoritmarked er Mercado de San Miguel i Madrid. Et chikt sted downtown, hvor du både kan købe delikatesser, få en drink med de bedste tapas, møde mennesker og have det rigtig sjovt.
Paloma Leyra, Redaktør, ELLE Spanien

Ungarn
Gå ikke glip af det perfekte getaway fra en stresset hverdag: femstjernede Spirit Hotel Thermal Spa i Sárvár. Det åbnede i foråret 2008 og vandt samme år prisen for bedste spahotel i Ungarn. Alt vand i varmekildebassinerne er fra hotellets egen Spirit Mineral Hot Spring Water og 100 procent fri for kemi (Spirithotel.hu).
Leonora Mörk, Redaktionschef, ELLE Ungarn

Flere rejsetips:
Insider's London

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her