Få Darja Baranniks klassiske og elegante look på budget

Foto: All Over Press, Produktfoto: PR

Den norske blogger, Darja Barannik, er god til at fuldende sine nedtonede looks med elegante og klassiske items, og med simple kombinationer som en hvid, basic t-shirt og en fed oversize blazer formår hun altid at skabe et casual men lækkert look, som kan inspirere de fleste...

Når Darja Barannik ikke er iført klassiske oversized blazere og boyfriend jeans, så ses hun oftest i lange, flotte kjoler med en lækker og farverig taske til - og så bruger hun især cool, quirky og farverige sko, til at gøre sine looks ekstra interessante!

Læs også: Shoppegalleri: 10 cool denimjakker

ELLEs moderedaktion har afkodet den cool bloggers stil og fundet 10 lækre items, som kan inspirere dig til et lækkert forårslook som Darja Baranniks. 

Her er det et par cool mules med pels sammen med et par sorte solbriller og en rå taske, der gør hele forskellen for det ellers nedtonede outfit. Disse items skaber nemlig en cool kontrast til hendes ellers klassiske jeans, hvide t-shirt og sorte blazer, hvilket giver looket attitude!
 
Vil du også gerne nyde forårssolen ikædt et lige så cool look? 
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
Så se med nedenfor, hvor vi har samlet Josephines 10 favoritter, så du kan klæde dig lige så lækkert som Darja Barannik - og det bedste ved det hele? De er på budget!

Få Darja Baranniks klassiske og elegante look på budget

Relaterede artikler