Få Caroline De Maigrets ’less-is-more’-look på budget

Foto: All Over Press, Produktfoto: PR

Den parisiske darling, Caroline De Maigret, er model og musikproducer, og så er hun i dén grad også et stilikon.

Den stilfulde parisienne er en trofast ’less-is-more’ kvinde, som næsten altid kan spottes i gadebilledet med en naturlig make-up, en casual frisure og et lækkert outfit.

Vi er vilde med Caroline De Maigret, der med sine smukke træk og afslappede udstråling forstår at forvandle selv en kedelig basic t-shirt og et par slidte boyfriend jeans til et cool og ladylike look.

Hendes hverdagsuniform består typisk af et par jeans og en basic overdel, men hun ved lige præcis, hvordan hun skal opgradere det hverdagsagtige look med unikke items. 

Læs også: Emily Ratajkowski er blevet gift i det fineste suit fra Zara

ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkogh, har afkodet den skønne parisiennes stil og fundet 10 lækre items, så du også kan få et råt og minimalistisk look i bedste Caroline De Maigret-stil!

Og det bedste af det hele? Det er selvfølgelig på budget det hele. 

Josephine anbefaler, at du fylder garderoben med minimalistiske, men kvalitetslækre items, så du altid kan sammensætte et hvilket som helst par jeans med en hvilken som helst top fra din garderobe.

Invister i et par lækre denimjeans og en enkel sort t-shirt, og hvis du gerne vil give dit look lidt ekstra kant, så brug en farvestrålende jakke eller en lækker håndtaske. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vil du også gerne have Caroline De Magreits naturlige skønhedslook, så sørg for at give dine læber godt med fugt og brug en saltvandsspray til at give liv til dit vintertætte hår. 

Swipe igennem galleriet nedenfor for at se de 10 lækre items, der alle er inspireret af den skønne parisiennes look: 

Få Caroline De Maigrets 'less-is-more'-look på budget

Relaterede artikler