Cheap 'n' chic Få Caroline de Maigrets gyldne efterårs-look på budget

Foto: Ritzau / Scanpix

Den smukke parisienne, Caroline de Maigret, kan både skrive model, forfatter og musikproducer på sit CV, og så er hun i den grad også et stilikon. Udover at være chik og personlig i sit udtryk, så har hun også en helt særlig coolness over sig, som hverken vi eller streetstyle-fotograferne kan stå for. Dertil kommer en god portion fransk charme, som i den grad sætter prikken over i’et.

Denne gang imponerer hun os med et lækkert efterårs-look bestående af gyldne og brændte nuancer, der på elegant vis komplimenterer hinanden, og som straks leder tankerne hen på den 70’er vibe, der i øjeblikket præger modebilledet.

Læs også: ELLE interviewer Caroline de Maigret 

Hun supplerer de smukke toner med en naturlig make-up, fugtede læber og en casual frisure – outfittet kan nemlig sagtens tale for sig selv, og derfor behøver resten af looket ikke at larme så meget.

Sukker du også efter Caroline de Maigrets chikke efterårs-look så se med i galleriet, hvor ELLEs moderedaktion har udvalgt 10 gyldne items, som gør det nemt at kopiere hendes look på budget.

Opnå et gyldent efterårs-look

Relaterede artikler