Få Attico-pigernes cool look på budget

Foto: All Over Press

De to italienske streetstyle-darlings Giorgia Tordini og Gilda Ambrosio er kvinderne bag det cool italienske brand Attico, der blev stiftet i 2016.

De to italienske piger specialiserer sig i silke- og velourkåber, som findes i alverdens farvesammensætninger. 

Ifølge Tordini og Ambrosio giver kåben kvinden lov til at eksperimentere, mikse og lege med lag, samtidig med at kåben tilbyder elegance og alsidighed. Dette viser de også selv, når de bliver spottet på gaden iført kåber fra eget brand tilført et par rå jeans og en top, eller lader kåben fungerer som kjole, der tillader et par lækre lysebrune sommerstænger at titte frem.

Se også: Shoppegalleri: 10 fine og feminine undertøjssæt

Giorgia Tordini og Gilda Ambrosio har begge en eklektisk, ubesværet og moderne stil, hvilket billedet øverst også er et stærkt bevis på.

Ambrosio er iført en klassisk blåstribet skjorte, som hun har givet et råt twist i form at et par lakbukser. Tordini er iklædt et mere klassisk look, hvor hun har kombineret et par fuchsia-farvede bukser med en shiny silkeskjorte.

Looket er egentlig ganske simpelt, men den voluminøse bluse og bukser med et tailored fit får looket til at virke eksklusivt - we love it!

Vi har fundet 10 styles, du kan lade dig inspirere af, hvis du vil kopiere de to powerkvinders lækre streetstyle-looks på budget.

Cheap'n'chic: Få Attico-pigernes cool look på budget

Relaterede artikler