Events

Dossier Illum Event
Foto: Christian Friis
Dossier inviterer til fyraftenarrangement i Illum
 
Dossier udkommer for første gang torsdag 27. oktober, og det har vi valgt at fejre med et fyraftensarrangement, der byder på ted talks, modetendenser og et sneak peak på vores nye magasin, fredag 28. oktober kl. 16-20. 
 
Værten Illum har denne aften omdannet deres 1. etage til et herreunivers, og her vil Dossier være repræsenteret i et område, hvor man kan læse vores nye udgivelse og blive klogere på et par af de medvirkende i Dossiers præmiere. 
 
Kl. 17.30 interviewer chefredaktør, Kasper Steenbach, trommeslageren i det danske band Minds of 99, Louis Barnholdt Clausen, om at få succes med sit band. Og herefter vil René Rechtman, præsident i Disney-ejede Maker Studio, dele ud af sin viden om start ups og succesfulde virksomheder. 
 
Sideløbende vil moderedaktør, Mads Emil Grove Møller, fortælle om vintersæsonens vigtigste tendenser og give et par råd til, hvordan man sammensætter en god efterårsgarderobe. 
 
Udover Dossiers program vil der være events og konkurrencer hos butikker som Tiger of Sweden, Stone Island og Tommy Hilfiger. 
 
 
Vi glæder os til at fejre vores nye magasin med jer alle sammen. 
 

 

Relaterede artikler