Annonce

ELLE x Ellos: Her er vores bud på den perfekte morgen

af redaktionen 10/03/2017
Ellos er et fuldendt univers, hvor du kan finde alt, du drømmer om til både dit hjem og din garderobe. Kom med ELLE indenfor i et univers med en fuldendt morgenstemning, hvor vi har udvalgt de fineste items, du skal have for at skabe samme stemning!

Findes der noget bedre end at blive vækket af en lun morgensolstråle, der kilder en på kinden, og derefter have godt tid til at nyde den rolige og næsten magiske morgenstemning, der er så karakteristiske for døgnets første lyse timer? Nej vel?! Den skønne morgen-idyl handler i høj grad om at tage sig tid til at nyde øjeblikket, og det gør man allerbedst, når omgivelserne reflekterer det afslappede miljø af velære og smagfuld æstetik, som man har lyst til at være i så længe som muligt og nyde.

Og det er ofte de små ting, der gør den store forskel, når du skal skabe et stemningsfuldt morgenmiljø derhjemme. Et par fine tøfler, der er lige til at stikke tæerne i, når du stiger ud af sengen, nye betræk på puderne i afstemte, douche farver, sødt porcelæn, til at lægge din morgen-croissant på - eller en lænestol i indbydende rosa, der kan tilføre hele rummet et æstetisk og romantisk farvespil.

I galleriet nedenfor har vi udvalgt vores favoritter fra Ellos.dk, som er de ideelle små ting, der skal til for at give dit hjem den helt rigtige touch af morgenidyl, som du også kan se i den stemningsfulde video her: