ELLE-redaktionens sommerfest-favoritter fra Zalando

Annonce
ELLE-redaktionens sommerfest-favoritter fra Zalando

I månedens ELLE har vi stort fokus på en af de årstider og tilhørende fester, som vi altid ser frem til: sommeren. Og hvad enten du skal til din venindes bryllup i det fri, om det gælder en havefest i venners lag eller sommeren bare står på masser af sene aftenener og tilhørende mængder af kold rosé i aftensolen, så må du gerne gøre lidt ekstra ud af det denne sommer.

Og før vi ser os om, er det (heldigvis) sommer og dermed tid til at finde alle de fine sommerkjoler og tilhørende accessories frem til alle festerne - og derfor er det aldrig for tidligt at gøre garderoben sommerklar!

ELLEs moderedaktion har derfor udvalgt 10 af deres favoritter til sommerens fester fra Zalando.dk, hvor du finder et fint miks af highstreet og eksklusive mærker, herunder den smukkeste kjole fra Designers Remix i dyb mørkegrøn, cool stiletter fra Proenza Schouler med nitter og masser af fine smykker og tasker, som kan pifte ethvert sommeroutfit op - og vi lover, at der er noget til enhver sommerfest at vælge mellem. 

Se med i galleriet og lad ELLEs moderedaktion klæde dig på til alle sommerens soiréer!

ELLE-redaktionens sommerfest-favoritter fra Zalando

 

 

 

Relaterede artikler