festfavoritter-leveteroom-elle-dk
Foto: ELLE, Foto: PR
Annonce

ELLE-redaktionens 10 festfavoritter

Annonce 5/11/2019
Velour, blonder, skarpe snit og silkematerialer i lange baner. ELLE-redaktionen har udvalg de 10 ultimative festfavoritter, så du kan gå december-festlighederne i møde med stil.

Inden længe står de festlige december-arrangementer for døren, og hvad end du skal svinge hofterne til de klassiske julenumre, til julefrokost eller noget helt tredje, så er en ting sikkert; dit outfit skal være on point

ELLE-redaktionen har vi udvalgt vores 10 ultimative festfavoritter og vi guider dig til, hvordan du skal mixe og matche de forskellige styles her.

Gå gerne efter skønne silkematerialer, der både skaber en flatterende silhuet og samtidig sikrer god bevægelighed, så du uden problemer kan danse til langt ud på natten.

Hvis du er mere til det minimalistiske og klassiske look, kan du vælge en af sæsonens mange skønne blazere - eller måske endda gå all in med et komplet suit. Herigennem skaber du et stærkt look med underspillede sexede referencer.

Er dit yndlings fest-item derimod en kjole? Så frygt ej – det vrimler nemlig med smukke kjoler i alverdens farver og former, som er helt perfekte til at dresse up - og feste i. Din kjole kan gøres ekstra feminin, hvis du fremhæver din feminine silhuet med et bånd eller bælte i taljen. Er du omvendt mere til det afslappede udtryk, kan du med fordel kombinere en løs kjole med en blazer og skabe et mere casual look.

Vi ELLE-sker særligt kjoler med glitrende detaljer og skønne blazere, der er både cool og sexede på én og samme tid.

I samarbejde med Levete Room har vi på ELLE-redaktionen fundet vores 10 festfavoritter til festsæsonen, der står lige for døren. Og det bedste af det hele? Alle vores favoritter kan findes hos Magasin.

Er du på jagt efter det perfekte fest-item? Så se vores 10 festfavoritter nedenfor og find det item, der passer spot on til dig: