ELLE-redaktionen: Her er vores favorit webshops
Foto: All Over Press
Shopping

ELLE-redaktionen: Her er vores favorit webshops

af Elisabeth Uldall Juhl 9/05/2017
Hvilke webshops fortrækker ELLE-redaktionen? Læs med her og lad os guide dig fra de helt billige til de eksklusive online shoppe-paradiser!

I ELLEs juni-magasin kan du læse om digitale vaner og tendenser, og hvordan det er muligt at balancere stil online/offline liv, når de digitale medier har så stor indflydelse på alt, hvad vi gør. På ELLE-redaktionen er det derfor også en fast dagligt rutine, at tjekke hvilke nye musthaves, der er landet på vores yndlings-webshops... Og selvfølgelig hører det også med, at lægge lidt varer i den virtuelle shoppingkurv, så man ikke glemmer et særligt item.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er nemt og i den grad bekvemt at sidde hjemme i sofaen og klikke varer hjem, der bliver leveret lige til hoveddøren, uden man skal kæmpe med små prøverum, stå i kø ved kassen eller selv bakse med de mange poser på cyklen. Flere webshops tilbyder tilmed fri fragt og retur-service og leverer endda fra dag-til-dag. Med andre ord: online-shopping anno 2017 ser helt anderledes ud, end det gjorde for bare et par år tilbage.

Modebranchens førende luksus-webshops har revolutioneret måden, vi shopper online på i dag, og fundet nye måder at samarbejde på, på tværs af branchen. Fornyelig har Net-a-Porter.com lavet et særligt samarbejde med danske Ganni om en kollektion, der eksklusivt vil være tilgængelig på Net-a-porter.com fra maj måned. Men Net-a-porter er er langt fra den eneste, der er begyndt at lægge ny strategi i forhold til onlineshopping. Amerikanske Farfetch.com løftede for nyligt sløret for et nyt samarbejde med Gucci, hvor webshoppen levere alle Gucci-køb i udvalgte storbyer inden for blot 90 minutter.

Læs også: Nyt eksklusivt samarbejde mellem Ganni og Net-a-Porter.com

Det er derfor en god idé at holde sig opdateret på nyheder hos ens yndlings webshops. Her kan man ofte kan finde nyheder inden de rammer butikkerne, og vi ser i stigende grad at items og capsule-kollektioner udelukkende sælges online. Der er altså et hav af fordele ved at shoppe online, og netop derfor er vi på redaktionen vilde med at web-shoppe! Vi har samlet nogle af nogle af vores webshop-favoritter nedenfor...

Low-end og highstreet webshops:

Zara

Den spanske highstreetkæde Zara byder hver uge på skønne highstreet favoritter, som tapper lige ind i alle tidens tendenser. Zara har desuden en rigtig fin returneringspolitik som betyder, at du kan returnere og bytte dine onlinekøb i en af deres butikker. I dag ligger der fire Zara-butikker i Danmark – tre butikker i København området og en i Odense. Psst... Vidste du at du kan afhente og levere dine Zara web-køb retur i alle Zara-butikker kvit og frit?

Asos

Den britiske webshop-gigant Asos byder på et mekka af shoppemuligheder, når man besøger deres site. Her har du mulighed for at shoppe Asos’s eget brand, men også et væld af andre highstreet favoritter. Asos er specielt god til budgetvenlige styles, der passer ind i tidens modebillede. Psst...! Asos får nye ting hver eneste dag, så der er altid en god grund til at klikke ind på siden.

H&M

H&M.com er ikke en nyhed, men ikke desto mindre er det stadig en webshop, vi er glade for her på redaktionen. Hos den svenske highstreet gigant kan du finde moderigtige styles til fine priser, og vi er specielt glade for deres Trend-linje, som fodrer os med farvestrålende highstreetfund. Psst...! For nyligt har H&M åbnet op for, at man kan returnere sine webshop.køb i alle deres afdelinger. Win!

Midlevel webshops:

Støy

Den århusianske modebutik Støy har en tilhørende webshop, som tilbyder et udvalg af både danske og internationale brands. Støys udvalg er god til dig med en cool og stilren skandinavisk stil, og de har desuden et stort udvalg af tidens hippeste sneakers. Psst...! Støy forhandler blandt andet brands som M.i.h. Jeans og de fine glimmersokker fra Missoni.

Zalando

Den skandinaviske webshop Zalando har fået stor succes inden for de seneste år, og er i dag omdannet til en webshop med et bredt udvalg af både mode-, sport- og undertøj. Zalando er netop tilføjet brands som Prada, Kenzo og Dolce & Gabbana til deres portefølje, hvilket betyder, at de nu spænder fra de helt billige items til high-end brands. Psst...! Zalando laver nogle fine tema-baserede guides, som gør det nemt for dig at finde det du skal bruge til en speciel anledning.

The Outnet

Hos The Outnet kan du finde alle dine high-end favoritter, men til helt fordelagtige priser. The Outnet fungerer nemlig som et outlet for Net-a-porter, og tilbyder derfor styles fra tidligere kollektioner med gode rabatter. Her kan du gøre dig et enestående fund i alle de luksusbrands, du kender fra Net-a-porter. Psst...! Selvom The Outnet er et outlet, er der også udsalg herinde løbende!

Læs også: Mytheresa løfter sløret for eksklusivt samarbejde med Miu Miu

High-end og luksuswebshops:

Mytheresa

En af vores favoritter er naturligvis Mytheresa, som er en af de førende luksus-webshops på markedet. Sitet har eksisteret siden 2006, og har siden vokset sig til en af branchens mest anerkendte webshops med over 180 high-end brands. Her kan du forhandle Gucci, Balenciaga, Aquazzuara, Miu Miu, Isabel Marant og meget meget mere. Psst...! Mytheresa har netop lanceret det fineste samarbejde med Miu Miu om en capsule kollektion. Se den på Mytheresa.com

Net-a-porter

Net-a-porter har siden lanceringen i 2000 været en af de luksus webshops, der har banet vejen for en mere digitaliseret modebranche. På webshoppen kan du finde et kæmpe udvalg af high-end brands, et digitalt magasin, og så du kan tilmed hente deres app ned, så du hele tiden er opdateret på de Gucci loafers, der blev solgt for næsen af dig. Psst...! Net-a-Porter er verdenskendte for deres uovertrufne, gode kundeservice, der har åben 24/7.

Farfetch

Farfetch er endnu en af vores high-end favoritter, som udover at tilbyde et håndplukket udvalg af styles fra tidens førende designere, også har en afdeling inden for vintage. Her kan du finde ikoniske klassikere fra nogle af de største modehuse. Så det er her du skal lede, hvis du er på udkig efter en vintage Chanel taske eller en trenchcoat fra Burberry. Psst...! Farfetch har netop ansat Net-a-Porters stifter Dame Nathalie Massenet til at gøre Farfetch til fremtidens ultimative onlineshop. Vi kan næsten ikke vente!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her