Annonce

ELLE redaktionen: All we want for Christmas... is Pandora Rose!

af Annonce 22/11/2016
ELLEs modeteam har kastet deres julekærlighed på den nye kollektion af smykker fra Pandora Rose i sart-lyserød ædelmetal, der er der fineste match til lys, skandinavisk vinterhud og farvespil til julens fester. Her deler ELLE redaktionen de smykker vi allerhelst vil finde i de små pakker under træet juleaften.

De bedste gaver, er dem, der gemmer sig i små æsker og funkler om kap med julelysene på træet. Og hvis der er én ting, der kan få vores julehjerter til at skippe et slag og tænde små julelys af glæde i vores øjne, er det at finde små pakker med fine smykker under træet juleaften.

Et af de hotteste ædelmetaller er stadig "rose", der med sin sarte rosa glød er det perfekte match til den ofte lyse skandinviske vinterhud. Almindeligt guld er ser ofte tungt ud til vores vinterkulør og sølv understreger hudens koldere toner. "Rose" derimod, komplementerer nuancerne og giver et ultra-feminint og underspillet touch af farve til julens (og vinterens) outfits.

Pandora har netop lanceret en ny serie af smykker i det fine, sart-lyserøde ædelmetal, der er skabt af en unik metalblanding med en smuk rosa glød. I det mørke vinterhalvår har vi brug for fine ting, der lyser op på de grå dage, og derfor er kollektionens smykker fint besat med zirkoner, der giver hverdagens gråtoner et let touch af glam og er som skabt til alle julens fester. Pandoras Rose kollektion omfatter ringe, armbånd, charms og vedhæng.

I galleriet nedenfor har ELLEs modeteam udvalgt de seks smykker, vi gerne ville finde under træet juleaften.